Karin

Jag "Karin" bor strax utanför Mariestad med min sambo Marcus och min son Max född 2012, våran dotter Melony född 2019 och våran son Milian född 2020.

Jag blev delägare i kenneln 2013 och bedriver den nu i Mariestad.

Från och med 2017 fick jag det stora ansvaret att ta över kennel helt från min mormor Paula som i många år engagerat sig i den och jag har alltid varit med i ett hörn sen liten.

Jag är uppvuxen med djur och har spenderat många timmar hos min mormor som liten och hjälpt henne med hundarna.

Första gången jag ställde ut en hund var jag 6år gammal och mitt intresse för utställning och avel har bara vuxit och blivit större hela tiden.

Själv har jag haft en engelsk springer spaniel som jag fick när jag var 12år gammal och henne gjorde jag allt med.

Vi tränade och tävlade i lydnad, spår, blodspår, aport, aggility m.m.

Perro de agua espanol har jag vart med och lärt mig om sen Paula skaffade sin första perro år 2000 och jag bara älskar denna ras.

Jag hade min första egna kull med Spansk vattenhund år 2015 och har fått många lyckliga valp ägare, precis som jag hoppades på.

Ser framemot många roliga år med glad och nöjda valpköpare och mysiga trevliga hundar!

Vi har även nu börjat egagera oss i rasen Frans Bulldogg och har under 2023 införskaffat oss två otroligt härliga tikar för en framtida start av denna ras.

Vi är förälskade och längtar till att börja ha små Fralla bebisar i huset framöver.Våran VisionVåra planer framöver är att lägga mycket tid på just rasen perro de agua espanol och Fransk bulldogg för att avla fram fina, trevliga, sunda  och bra indevider.   

våra valpar kommer att ha kontakt  med barn i olika åldrar och andra djur.

Vi har valparna nära vårt sovrum dom första 3-4 veckor och sedan har dom ett eget valprum.

På dagarna när vi är hemma har vi dom bland oss så att dom kan träffa många besökare stora som små och få mycket social träning vilket vi tycker är viktigt.

 

Vi har alltid haft avsikten att föda upp friska djur.

Därför kontrollerar vi alltid hälsan på dom och läger en stor vikt på den biten.

Det är naturligtvis viktigt att vi berättar för våra valp köpare om det som vi har lyckats med och även vad som vi inte har lyckats med lika bra.

Vi är alltid ärliga och uppriktiga till valp köparna och finns alltid till hands efter ett valp köp om det finns frågor.

Men det är ett stort ansvar för valp köparna att dom tar väl hand om sin nya familj medlem.

Vi hoppas naturligtvis att våra valp köpare kommer att vara glada ägare till sin nya familjemedlem.


Vi har lyckats placera valpar efter personens behov och det är vi också väldigt glada över och lägger ett stort fokus på att rätt valp hamnar i rätt hem.

Vi lägger stor vikt att ha en personlig kontakt med våra valpköpare så man kan hitta en passande valp till erat hem.


Ni är välkomna att höra av er om ni har frågor och om ni är nyfikna på att träffa hundarna och se hur rasen är.Mvh karin


image1 (5)
jasmine
image0 (8)
image0 (6)
image1 (4)